Viikonloppuna ja nyt alkuviikosta on nautittu erityisesti pakkaskeleistä. Saralle ja Jaakolle maistuu uni entistä paremmin, kun ulkona on viileämpää. Lapset jaksavat jo istua pienen hetken rattaissa joten sitä myöten on avautunut taas uusi maailma- voi mitä kaikkea ihmeellistä vaunuista näkeekään. Pienet mussukat istuvat pukuihin sullottuina rattaissa ja vain silmät liikkuvat, kun ihmettelevät ympäristöään...

Maanantaina käytiin ensimmäistä kertaa taidenäyttelyssä. Esillä oli kahden lastenkirjojen kuvittajan töitä. Lapsistakin oli mukava katsella värikkäitä kuvia, etenkin Jaakko katseli niitä pitkään ja hartaasti.

Maanantaina tehtiin myös yllätysvierailu Tiinan työkaverin luokse. Ensiksi oltiin ostoksilla Citymarketissa (sekä siinä näyttelyssä) jonka jälkeen oli tarkoitus mennä avoimeen päiväkotiin leikkimään ja syömään. Päiväkoti olikin sulkenut ovensa jo kahdelta ja yht´äkkiä oltiinkin ilman ruokailupaikkaa. Vaunuissa istui kaksi nälkäistä ja istumiseen väsynyttä lasta. Kotiin oli liian pitkä matka, joten ei muuta kuin soitto lähellä asuvalle työkaverille: voidaanko tulla käymään??? Oli oikein mukava kyläilyreissu, kiitos vielä sinulle Aliisa!

Muuten täällä päristellään ja seurataan ihmeissään äidin jouluvalmisteluja. Ei sen kummempaa.