Tällä viikolla on tapahtunut jo vaikka mitä. Maanantai-aamuna Sara oppi kääntymään masulleen ja on siitä saakka kieppunut edes takas, vaikkakin takaisinpäin kellahtaminen vaatii vielä melko lailla harjoittelua. Pientä pippuriprinsessaa suorastaan risoo, kun jää jatkuvasti vatsalleen eikä voimat vielä oikein riitä jatkuvaan vatsallaoloon (pään kannattelu on rankkaa puuhaa). Äidin tehtäväksi onkin muodostunut neidin kääntäminen vaikka eipä siinä kestä kuin pieni hetki ja taas on neiti "vaikeuksissa". Pienistä hankaluuksista huolimatta Sara on huomannut, että kieppumalla, kyljellään olemalla ja kääntymällä ylettää leluihin paremmin ja ne lähtee mukaan, kun niihin tarraa riittävän voimakkaasti. Paljon hyödyllisiä taitoja on siis opittu, vaikka myös niitä elämän nurjia puolia.

Jaakko taas on innostunut marakassin ja helisevien lelujen soittamisesta. Kädet vaan viuhuvat ylös alas ja "soittimien" rytminen helinä täyttää huoneen. Soittajalla itsellään on keskittynyt mutta onnellinen ilme ja  kun poika saa kehuja soitostaan, muuttuu pieni poika suorastaan Hangon keksiksi. ;) Kukapa ei kehuista tykkää?! Äänimaailma tuntuu muutenkin olevan Jaakolle tällä hetkellä tärkeä juttu. Oma ääni on alkanut kiinnostaa uudella tavalla ja kiljumisen erilaiset vivahteet vaihtelevat päivittäin.

Mikko-isi on painanut pitkää työpäivää tällä viikolla (ne opettajan velvollisuudet!). Jotta Tiina-äiti ei muuttuisi ihan seinähulluksi, ovat Roppe ja Leila-täti käyneet viihdyttämässä niin äitiä kuin lapsiakin. Kylläpä vierailut tekevät hyvää! Lapsistakin on kiva saada uudenlaista virikettä, samat jutut ja lelut alkavat selvästi kyllästyttää. Niin että tervetuloa vaan käymään, tutut ja sukulaiset! Täällä ollaan.

655488.jpg

Jaakko ja Sara 4,5kk