Sara on viime päivät ollut normaalia kärttyisempi ja se taitanee johtua öisistä heräilyistä. Sara nimittäin nukkuu nykyään todella levottomasti, on vissiin liikkuminen ja pyöriminen jäänyt alitajuntaan ja sama meno jatkuu siis myös öiseen aikaan. Tutti tippuu moneen kertaan yössä eikä neiti saa laitettua sitä vielä itse takaisin. Tiina-äidillä on siis riittänyt hommaa, myös yöllä. No, aikansa kutakin. Osasin jo hieman odotella tätä, joten ei tullut mitenkään puun takaa...

Jaakko taas valvoo päivisin, ei jostain syystä nuku kuin lyhyitä päiväunia ja sitten väsyttää. Väsymyksestä huolimatta Jaakko on viime päivinä oppinut uusia "temppuja". Noin viikko sitten Jaakko oppi päristelemään, pari päivää sitten tuhisemaan (laittaa nenän ja huulet "ryttyyn" ja tuhisee) ja tänään poika kääntyi ensi kerran vatsalta selälleen. Hip hei hurraa!!! Kovasti kehuin Jaakkoa mainiosta suorituksesta ja kyllä oli herralla tyytyväinen ilme. ;)

Moneen kertaan päivässä vaivaavasta väsymyksestä huolimatta lapset jaksavat touhuta kaikenlaista ja nauttivat toistensa seurasta. Kikattelevat ja päristelevät keskenään. Ja Sara sanoo: tät tät tää. Lisäksi joka päivä syödään uudessa syöttötuolissa, joita toivon mukaan pian on kaksi. Molemmille oma. Tällä hetkellä on yksi "tavallinen" (Tripp trapp) ja yksi matkasyöttötuoli (pöytään kiinnitettävä).

371048.jpg

Sara ja Jaakko peuhaa olohuoneessa... Sara meni piiloon viltin sisään. ;)

441254.jpg

Jos Jaakko jumppailee...

441253.jpg

... niin jumppailee Sarakin!