Huh huh, olipa mukava mutta rankka reissu...

Tarkoituksena oli siis kyläillä Leila-tätimummin (eikö olekin hieno nimitys) ja Peran luona sekä käydä hakemassa isot kasat edullisia lastenruokia varastoon. Lapset viihtyivät kyläpaikassa oikein hyvin, Jaakko päristeli ja keikutti itseään sitterissä, Sara näytti miten hienosti osaa ryömiä ja murista. Saralle riitti katseltavaa, kun ryömi kaikenlaisiin paikkoihin ja koloihin, mm. matalan hyllystön alle. Taisi olla jännää!

Koska tämänpäiväinen rytmi lähti väärille raiteille jo heti aamusta, jatkui sen matka vikasuuntaan myös koko reissun ajan. Lapset siis nukkuivat päiväunensa ihan vääriin aikoihin ja sen vuoksi rytmi oli kaiken kaikkiaan hieman sekaisin. Jaakkoa vaivasi myös kipeä ien, on se rankkaa saada hampaita! Nukkumaan meneminen oli Jaakolle vaikeaa, poikaparka oli jo liian väsynyt ja nukahti sitten lopulta äidin syliin.

Kyläpaikasta jatkoimme matkaa edullisille lastenruokaostoksille... Kun meillä päin yksi sosepurkki maksaa n. 0,33€, saa tästä edullisesta paikasta saman purkin 0,17€:n hintaan. Ja koska meillä kuluu soseita tuplasti, on säästökin siis tuplasäästö! Jokainen voi siis itse laskea, kuinka paljon meille kertyi säästöä tällä kertaa, kun ostimme 312 sosepurkkia. ;o) Heh, tiedetään, tiedetään, hullun hommaahan se on kaksi kärryllistä tuoda soseita kotiin, mutta kyllä kannattaa! Kiitokset Nooralle avusta lasten ja ruokapurkkien kanssa!

Niin, lapset siis istuivat tänään ensimmäistä kertaa ostoskärryissä. Aiemmin ovat olleet omissa kaukaloissaan, mutta nyt ovat jo sen verran taitavia, että istuminen kärryissä onnistuu hienosti. Vaikka Sara on kyllä vielä hieman ruikku niille istumapaikoille, oli jatkuvasti ihan kenossa (viihtyi kyllä)... Jaakko puolestaan katseli "maisemia" onnellinen ilme kasvoillaan.

Vaikka reissu olikin etenkin lapsille omituisten aikataulujen vuoksi rankka, oli oikein virkistävää päästä taas kyläilemään. Kiitos siis Leila ja Pera vieraanvaraisuudestanne!