Tänään tehtiin kyläreissu Tiina-äidin "nettitutun" luokse Helsinkiin. Sitä ennen käväistiin kuitenkin Helena-mummin työpaikalla moikkaamassa mummia ja näin lieventämässä ikävää, joka mummilla on (ollaan nähty viimeksi yli kk sitten). Sara hieman epäröi (kun pitää mummia aina aluksi vierastaa), mutta Jaakko hymyili sen minkä ehti. Taisivat mummin työkaveritkin tykätä söpöistä hymyistä...

Kylään meno tapahtui taas ryminällä, ollaan me vaan aikamoinen muuttokuorma kaikkine tavaroineen. Heh! Päiväruokailu hieman venähti, mutta lapset kestivät sen suht hyvin, Sarakin piristyi, kun sai murua rinnan alle. Lapset jaksoivat ihmetellä "pieniä vauvoja", 4kk ikäisiä ihania pikkutyttöjä (tuntuvat niin pieniltä näihin meidän lapsosiin verrattuna). Taisivat pikkuiset hieman jutellakin keskenään, vaikka Jaakolla tuntui olevan paljon ihmeteltävää vieraassa paikassa. Kaikenlaista jännää oli joka puolella.

Jaakko ja Sara näkivät tänään ensimmäistä kertaa eläimiä, Kaarina-kissan ja Kaarlo-kilpikonnan. Lapset seurasivat kisua katseellaan pitkään, kurottelivat hieman ja jatkoivat taas touhujaan. Oli siinä kissallakin ihmettelemistä, kun yht´äkkiä oli talo täynnä vauvoja.

Vierailu oli oikein mukava, vilkutus vaan teille, tytöt! Tapaamisiin! ;o)