Lauantaina kävimme kylässä. Koska isäntä ja emäntä olivat aamupäivästä vielä yöunilla, kävimme lasten kanssa katsastamassa Jumbon tarjontaa. Lapset olivat tohkeissaan, kun saivat katsella niin ihmisiä kuin tavaroitakin. On se Jumbo vaan jännä paikka! Sinne täytyy siis päästä uudestaan (ja minuahan se ei haittaa, heh!)...

Niin, menimme kylään Lissun ja Segen kauniiseen kotiin ennen puolta päivää ja paikkojen tarkistuksen ja päiväruuan myötä lapset kävivät päiväunille aurinkoiselle parvekkeelle. Nukahtaminen tosin kesti, kun vaatetus oli Tiina-äidillä vähän hakusessa. Toisaalta parvekkeella oli tosi lämmin, toisaalta taas sitä ei uskalla nukuttaa liian vähissä tamineissa, muuten ollaan kipeinä. No, kolmeen kertaan riisuttiin vaatteita ja siltikin oli kuuma (lopuksi oltiin pelkissä sisävaatteissa). Sara heräsi pää aivan litimärkänä, mutta maistui ne unet silti, korkeasta lämpötilasta huolimatta.

Oli oikein ihana kyläreissu ja saas nähdä, purasiko vauvakuumekärpänen. ;o) Sehän se oli tarkoitus, vai?! No, kaikki aikanaan. Mutta hyvin pärjäsitte, Lissu ja Sege, muksujen kanssa!