Sunnuntaina menimme iltapäiväunien jälkeen kyläilemään Ropen ja Riston luokse. (Mikko-isi väänsi jälleen kerran gradua) Lapsilla (etenkin Saralla) riitti ihmeteltävää Shiva-kissassa. Ja kyllä meillä aikuisillakin riitti hupia, kun seurasimme kissan ja lasten reaktioita toisiinsa. No, kissa oli yllättävää kyllä erityisen varovainen (yleensä kuulemma rohkea mm. koirien kanssa) ja peruutti kauemmas heti, kun Sara alkoi lähestyä ryömien. Saraa taas kissa olisi kiinnostanut enemmänkin, mutta kun ei sitä saanut kiinni vaikka miten yritti. Välillä Saraa ihan harmitti kissan katoaminen.

Jaakkoa kiinnosti Roppe-täti, jolla täytyy olla jotain maagisia voimia, koska Jaakko aina Ropen nähdessään nauliintuu katseellaan häneen kiinni. Ja taisi nyt ihan konkreettisestikin vetää lahkeesta. Ja Ropen sylissä oleminen se vasta ihanaa olikin. ;)

Kiva oli kyläillä, lapsetkin viihtyivät, vaikka Jaakolla päiväunet jäivätkin liian lyhyiksi ja sitten tuli yliväsymys. Se oli hyvä nukkua pois Ropen ja Riston pehmeällä sängyllä...