Lauantaina koitti jälleen graduevakko (Mikko tekee gradua) joten viikonloppua vietettiin tällä kertaa isovanhempien seurassa. :)

Lauantaina oltiin Helena-mummin ja Markku-ukin luona. Tiina käväisi samalla reissulla Itäkeskuksessa ostamassa lapsille muutaman uuden lelun ja vaatteita. Sillä aikaa lapset ottivat kunnon päiväunet sekä näyttivät mummille, ukille, Sarille ja Japelle kaikenlaiset taitonsa ja temppunsa. Sara innostui tutkimaan astiakaapin alalaatikkoa, sillä siinä on niin perin mielenkiintoinen nuppi. Nupista vetämällä laatikko lähtikin liikkeelle ja sitä edes takas vetäen kuului kivaa kolinaa. Sarasta ääni oli mukava ja laatikon liikuttelu hauskaa. Illalla Sara ja Jaakko innostuivat riehumaan ja hihkumaan isovanhempiensa kanssa, jotka siis myöskin hihkuivat. On se lasten nauru vaan niin tarttuvaa!

Sunnuntaina suunnattiin hukkalaan, Marja-mummin ja Hannu-papan luokse. Hannu-pappa oli lähtenyt jo raksalle, mutta Marja-mummu otti lapsoset vastaan... Tiinakin vietti hukkalassa suurimman osan sunnuntaista, käväisi välillä hieman leikkaamassa tapettia raksalla. Hukkalassa Saraa ja Jaakkoa kiinnostivat legot. Molemmat puuhastelivat legokorin kimpussa ja sen kaataminen oli parasta hupia. Hannu-pappa kävi välillä kotona ottamassa päiväunet ja samalla jäi hetkeksi leikkimään lasten kanssa. Illalla Mikko jo odottelikin pesuettaan kotiin saapuvaksi ja iloisia olivat lapsetkin isin nähdessään. On se vaan ihanaa olla kotona!

Tällä viikolla ei sitten arkipäivinä reissatakaan mihinkään, nyt nautitaan kotona olemisesta ja huilataan vähän. Lauataina mennään Hannan ja Lotan seuraksi, kun Tume-isi seikkailee etelän mailla. Siihen saakka siis kotona oleillen...