Viikonloppujen gradu-evakko jatkuu ja tänään vietettiin mitä mukavin päivä Hannan ja Lotan seurassa. Olimme sopineet treffit kirkolla pidettävällä kirppiksellä. Sara ja Jaakko jäivät istumaan rattaisiin kirppiksen oven suuhun sillä aikaa, kun kävin aina pikaisesti katsomassa yhden pöydän kerrallaan löytyisikö jotain mielenkiintoista... Hannaa ja Lottaa ei vielä näkynyt, mutta lapset viihtyivät mainiosti uusia (kirppislöytö) tamburiineja soitellen ja ohi vilistäviä ihmisiä katsellen. Mitään sen ihmeempää ei kirppikseltä löytynyt, muutamia kivanoloisia leluja tuli ostettua pilkkahintaan. Hannan ja Lotan saapuessa alkoi Saran ja Jaakon ruoka-aika lähestyä ja otimmekin avaimet ja lähdimme jo edeltä murkinoimaan.

Lapset olivat uudesta ympäristöstä innoissaan. Oli paljon katseltavaa ja (etenkin Saralle) kokeiltavaa. Ruoka ja unet maistuivat hyvin, lapset nukkuivat pitkästä aikaa päiväunet ulkona. (kotona ollaan oltu vähän laiskoja menemään ulos, kun Jaakko ei oikein ole nukkunut vaunuissa, yleensä vain 1/2h unia...) Lotta-serkku katseli Jaakkoa ja Saraa ihmeissään, toisaalta innoissaan. Hymy oli herkässä vaikka Sara lähes ryömi Lotan yli... Sara oli siis menossa Lotan leluja katsomaan ja piti valita lyhin ja nopein reitti- se kun sattui kulkemaan Lotan ylitse. ;)

Mukavasti tekivät serkukset tuttavuutta keskenään. Sara ja Jaakko kokeilivat Lottaa (lähinnä kasvoista), Lotta puolestaan piteli kiinni Saraa hihasta ja seurasi herkeämättä isompien touhuja. Saapi nähdä millainen kolmikko näistä mukeloista tulee?! Toisaalta tytöt varmaan löytävät yhteisiä juttuja, toisaalta taas Lotta ja Jaakko vaikuttavat luonteiltaan samankaltaisilta. Kesällä varmaan vauhtia riittää jo "pikkusen" enemmän.

441091.jpg

Jaakko ja Sara vasta menossa Lottaa katsomaan... Lotan vieressä kiva kukkalelu, kiinnosti Saraa erityisen paljon. Niin ja taitaapi olla myös yksi Lotan suosikeista!

 

Kiitos Hanna ja Lotta mukavasta päivästä. Otetaanpa pian uusiksi!