Sara on jo pidemmän aikaa osannut mennä istumaan (tehnyt sen pari kertaa) ja konttaamistakin on neiti monesti yrittänyt. Tänään olikin uusien taitojen päivä, sillä Sara konttasi pidemmän pätkän sekä meni moneen kertaan istumaan ja jatkoi siinä sitten leikkejään.

Olin tosiaan käymässä työpaikalla hakemassa hoitovapaata ja koska lapsia ei nukuttanut, olivat he mukana paperihommissa (tosin tietokoneellahan kaikki hoidetaan näin nykyään). Sara ja Jaakko leikkivät ja touhusivat johtajan huoneen lattialla, kun yht´äkkiä sanoin pomolle, että "kato, no nyt se konttaa". Olin juuri kertonut, kuinka Sara aamulla harjoitteli konttaamista muttei siinä vielä sen ihmeemmin onnistunut. Työkaverit nauroivat, että "no tottakai, kun täällä on niin hyvä oppimisympäristö" (kyse siis päiväkodista). Annekin totesi, että "ooppas täällä vielä pari tuntia, niin jo Jaakkokin kävelee". No, tuli se pari tuntia melkein täyteen, mutta eipä tuo vielä kulje kuin taaksepäin. ;)

Paljon riitti taas tätejä (ja yksi setä), jotka kävivät ihastelemassa ja katselemassa lasten touhuja. Vaan ovat jo Sara ja Jaakko tainneetkin tottua suuriin ihmismääriin...

450485.jpg

Sara treenaa karhukävelyä Hukkalassa... (huom! varpaiden ja nilkan asento)