Sara oppi ryömimään sanan varsinaisessa merkityksessä ja vilahtaa nyt hetkessä kauas äidin silmien alta... Suosikkipaikka on tietysti wc, jossa neiti tutkii suurella mielenkiinnolla kaappien sisältöä. Emme siis ole vielä ehtineet hommata lapsilukkoja oviin ja laatikoihin, mutta voitte olla varmoja siitä, että tulossa on. Vaikka meillä ei ihan hirveesti ole mitään kukkia, rikkimenevää tms. lasten tasolla, on ihan käytännön pakko hankkia lapsilukot. Kun ei voi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa niin ei voi.

Toisaalta tuo tutkiminen ja uusien paikkojen löytäminen on todella hellyyttävää katseltavaa. Sara on niin onnellisen oloinen, kun hänet yllättää touhuamasta omiaan. Pienen tytön maailma on avartunut viime päivinä huimasti.

Jaakko sen sijaan tutkii ympäristöään oman napansa ympäri pyörien. Jo viiden päivän ajan pikkumies on pyörimällä pyörinyt, ilman mitään sen kummempaa syytä. Tai siis ainakaan me ei sitä tiedetä. Lelujen ei tarvitse olla lähistöllä, silti voi vain pyöriä. Kaipa se on niin mukavaa, kun osaa pyöriä. Pitäisi varmaan itsekin kokeilla, miltä se mahtaa tuntua. No, höpinät sikseen. Kovasti Mikon kanssa odotellaan, että Jaakkokin tajuaisi ryömimisen salat (edes alkeet!).