Sunnuntaina kyläilimme Janin ja Johannan luona. Päivä alkoi kauniina aurinkoisena kevätsäänä ja olikin kiva ajella n. 50 km lasten ottaessa aamutirsat autossa. Jaakko ja Sara viihtyivät Janin ja Johannan seurassa vallan mainiosti. Nalle Puh ja Pingviini lelut olivat erityisesti lasten mieleen. Hymyä ja naurua riitti, kun Johanna ja Jani heiluttelivat ja ääntelivät ko. leluilla. Jani puhalsi lapsille myös ilmapallot. Illalla Sara "kiusasi" Jania rupsutteluillaan ja isoa miestä vaivasi pienen tytön käryt... ;o)

Iltapäivällä sää muuttui totaalisesti ja lunta/räntää tuli taivaan täydeltä. Ja sitä tuli niin paljon, että oli aikamoinen homma ajella takaisin kotiin. (aurat eivät olleet ehtineet aurata teitä juuri ollenkaan) No, olipahan elämys sekin. Ja vielä mutkan kautta tultiin, kun käytiin hakemassa ns. matkan varrelta Saralle Reimatecin puku ensi talveksi. Tuusulan moottoritiellä vauhti oli välillä 40km/h, joten tarkkana sai olla, ettei ajautunut tieltä ulos. Perille eli kotiin päästiin kuitenkin ilman sen suurempia murheita...

Kiitos vielä Janille ja Johannalle vieraanvaraisuudesta! Johannalle erityiskiitos herkullisesta suklaakakusta ja Janille auton putsaamisesta!