Maanantain vietimme Saran ja Jaakon kanssa Hukkalassa. Mummu ja pappa olivat tosin töissä, tällä kertaa oli vaan helpompaa mennä tuttuun paikkaan siksi aikaa, kun Mikko teki hommiaan. Iltapäivällä mummu, Hanna ja Lotta liittyivät seuraan. Olin laittamassa Saralle ruokaa keittiössä, kun Hanna huuteli, että "Saralla on täällä joku kuulakärkikynä kädessä...". En ehtinyt sen kummemmin reagoida, mutta lähdin hetken kuluttua katsomaan mikä tilanne olohuoneessa on. Hanna nosti Saraa parhaillaan kaapin alta pois ja neitihän suuttui ihan kunnolla, kun Hanna otti vielä kynänkin pois.

Lohduttelin loukkaantunuttta pikkuneitiä hetken ja Saraa vilkaistuamme emme yhtään ihmetelleet, miksi se kynä oli niin tärkeä. Sarahan oli piirtänyt itselleen viikset!

450483.jpg

Sara the Viiksivallu

 

450486.jpg

Serkusten touhuja. Kiva, kun Lottakin on niin iso, että pääsee mukaan. Tosin Sara ja Jaakko ovat leikeissään sen verran rajuja, että Lotta tarvitsee vielä aikuisten puolustusta. Lotan legotornit olivat nimittäin niin houkuttelevan näköisiä, että Sara kävi jatkuvasti pöllimässä Lotan tornin ja aikuisten oli rakennettava uusi...