Ajattelin koota tähän muutamia asioita, jotka ovat Saralle ja Jaakolle tyypillisiä touhuja juuri nyt. En tällä hetkellä ehdi kirjoittaa niistä kovin pitkiä juttuja, mutta pääasia, että jäävät muistoihin. (meillä siis tietokone hajosi, kadonneet kuva ja videot saatiin kovan työn tuloksena talteen, mutta kone edelleen levällään ja mä pääsen vain iltaisin nettiin, kun Mikko tuo työkoneen kotiin, siksi tää blogiin kirjoittelu on takkuillut jo jonkin aikaa)

- Sarasta ja Jaakosta on hauskaa taputtaa käsiään yhtä aikaa. Oikein odottavat (kertovat katseellaan), että äiti laulaa tap-tap-laulua tai loruttelee.

 :,: Tap, tap, tap,tap, tap, tap, Saran/Jaakon kädet, Saran/Jaakon kädet taputtaa. :,:

- Pienten roskien keräily lattialta on mitä mielenkiintoisinta puuhaa. Pienet sormet näpräävät niin leivänmuruja kuin kiviäkin, mitä vain sattuu löytymään. Niinpä meillä imuroidaan nykyään 2-3krt/vk. Eipähän tarvitse pelätä, että kovin paljon syövät lattialta. Viikonloppuna Mikko sai kyllä pienoisen slaagin, kun Sara mutusteli onnellisena pientä kulkusta. Oli tonttulakin kadonnut kulkunen löytänyt tiensä pienen neidin suuhun...

- Hyppykiikussa on kivaa! On jännä seurata, miten molemmat lapset nauttivat samasta vempaimesta niin eri tavoin. Jaakko pomppii, pomppii ja pomppii. Pomppimista säestää nauru ja kiljahtelut. Sara taas katselee kattoon, pyörii ympyrää ja ottaa juoksuaskelia. Sarasta on myös hauskaa ottaa vauhtia ja tarrata verhoihin, roikkua verhojen narussa ja mennä verhojen sisään piiloon.

- Sara tanssi ensimmäistä kertaa tänään. Neiti seisoi rahia vasten ja keinui musiikin tahdissa erittäin keskittyneesti. Olipa söpö näky.

- Jaakosta on jännää, kun korvaan kuiskataan. Aina välillä Jaakko painaa päänsä äidin poskea vasten ja odottaa, että äiti kuiskaa. Ja ilme ei värähdäkään, kun pitää tarkasti kuunnella, että mitä se äiti oikein sanoo... ;o)

- Jaakon mielestä äidin isin sängyn moottoroidun patjan "kaukosäädin" (mikä lie oikeasti) on kiva vempain. Ja etenkin siksi, kun siitä lähtee piuha. Jaakkoa kun kiinnostaa kaikenlaiset johdot.

- Jaakko ja Sara saavat lähes joka ilta riehumiskohtauksen, jonka aikana konttailevat toisiaan karkuun/toisiaan vastaan. Ja kyllä naurattaa. Useimmiten tämä konttaushetki tapahtuu eteisen laattalattialla, sieltä kuuluu iloinen naurunräkätys harva se ilta.