Tässä talossa tapahtuu päivittäin useampi ryöstö- yleensä Saran toimesta. Neiti on varsinainen tuttiryöväri, mutta kyllä molemmilta sujuu myös lelun/kirjan anastaminen toisen kädestä. Mikä siinä onkin, että aina pitää saada se, mikä toisella on kädessä?!

Pari päivää sitten Jaakko ja Sara istuivat olohuoneen lattialla yöpuvuissaan ja odottelivat iltapuuron valmistumista. Yht´äkkiä Sara alkoi itkeä lohduttomasti enkä oikein ymmärtänyt mitä tapahtui. Olin nimittäin vain muutaman metrin päässä lapsista eikä Sara kaatunut tai loukannut itseään mitenkään. Seurasin tilannetta keittiön puolelta ja hetken kuluttua selvisi, mitä kamalaa oli tapahtunut. Jaakolla oli punainen tutti suussa!

Kyllä mua nauratti. Jaakko ei nimittäin (yleensä) ole moksiskaan siitä, että sisko vie tutit ja tavarat. Mutta annas olla, kun Jaakko vie, sehän on karmea vääryys! ;o)

Tilanne jatkui vielä niin, että Sara yritti ottaa omaa tuttiaan Jaakolta, muttei saanut. Harmitus jatkui hetken, mutta loppui, kun päästiin iltapuuron pariin.