Iloisella ja touhukkalla Jaakko-pojalla on ollut rankka kuukausi. Jaakkoa ovat vaivanneet hampaat, räkätauti, korvatulehdus ja nyt viimeisimpänä ripuli. Parhaillaan Jaakolle on puhkeamassa toinen ylähammas ja se tuntuu vaivaavan kovastikin. Onneksi Jaakko kuitenkin nukkuu hyvin, syömisen kanssa on ollut vähän takkuista.

582000.jpg

Jaakko se jaksaa hymyillä vastoinkäymisistä huolimatta. :o)

582001.jpg

Jaakko ulkoruokinnassa. Päätin eräänä kauniina kevätpäivänä, että nyt harjoitellaan erätaitoja ja syödään raittiissa ulkoilmassa. No, Jaakolle maistui kyllä hedelmäsose, muttei maito. (Saran syöminen ei sujunut, koska neiti keksi hampaiden narskuttelun ulkoruokinnan aikana, heh!) Kivaa kuitenkin oli. Jaakko kokeili leikkimistä matkasängyssä, mutta se ei toistaiseksi ollut kovinkaan mieleistä puuhaa. No, jospa pian saataisiin uusi (vanha) leikkikehä käyttöön, meillä on tarkoituksena virittää se ulos, jotta voidaan ulkoilla omalla pihalla mahdollisimman paljon.

591844.jpg

Jaakko kuljettaa palikoita. Lelun metalliosia on kiva maistella, taitavat tuntua ihanan viileiltä.

554908.jpg

Välillä on otettava nokoset, jotta jaksaa taas touhuta. Jaakko nukkuu nykyään pylly pystyssä, tässä kuvassa poika on lähinnä pienenä sykkyränä.

591840.jpg

Iso poika. (äiti ylpeänä) Jaakko on kehittynyt huimasti viimeisen kuukauden aikana. Tasapaino ja näppäryys monissa asioissa ihmetyttää aika ajoin- miten asiat muuttuvatkaan nopeasti. Vastahan Jaakkokin makoili lattialla eikä mennyt mihinkään...