Lauantaina 12.5. teimme päiväretken Porvooseen. Vietimme ns. ennakkoon äitienpäivää, sillä oikea äitienpäivä menee toipumiseen Euroviisuista (lähinnä valvomisesta sillä lapsethan nousevat viim. klo 7).

Lähdimme reissuun niin, että lapset nukkuivat aamupäivän unet autossa. Haimme Jaakolle eräästä porvoolaisesta kaksosperheestä kesävaatteita, saman perheen kanssa on tehty kauppoja ennenkin. Seuraavaksi suuntasimme kohti Hesburgeria. Hampurilaisia ei tosin Saralle ja Jaakolle vielä tarjoilla, joten lasten oli tyytyminen peruna-bataatti-porkkana-jauheliharuokaan. Hyvin maistui sillä onhan se yksi lasten suosikkiruuista.

581998.jpg

581999.jpg

Aterioinnin jälkeen ihastelimme Porvoon vanhaa kaupunkia. Sara ja Jaakko istuskelivat tyytyväisinä matkarattaissa ja katselivat eri värisiä taloja, ihmisiä, autoja jne. Myös erilaiset äänet tuntuivat kiinnostavan... Välipalaa nautittiin pienessä puistossa joen toisella puolella. Lapset saivat hetken temmeltää rauhassa vilteillä ja nurmella, kukapa jaksaisi istuskella rattaissa tuntikausia.

582002.jpg

Äidin ja isin ruokaillessa kauniissa ravintolassa (ja nam mitä ruokaa) Sara ja Jaakko nukkuivat päiväunet antaen äidin ja isin syödä kaikessa rauhassa (meidän kiltit mussukat!). Päiväunien jälkeen lähdettiinkin ajamaan kohti kotia, jossa iloiset ipanat temmelsivät loppuillan touhukkaina. Olipa kivaa olla taas kotona!