554905.jpg

Vappua edeltävänä viikonloppuna olimme kyläilemässä opiskeluaikaisten naapureiden luona (entisen naapuruston kokoontuminen). Kylässä Jaakolla ja Saralla riitti ihmeteltävää, kun katossa keikkui valtavan kokoinen Pikku Kananen-ilmapallo ja lattialla köllötteli 2kk ikäinen Minttu-vauva.

554906.jpg

Riehaantunut Sara nauttii, kun päällä on vain vaipat. Neiti Nakuilija nauttii suuresti, kun saa olla ilman vaatteita, tosin ilkosillaan olo on kaikista hauskinta. Viimeksi kylpyyn mennessä Sara lorotteli pissat kylppärin lattialle ja sai aikaan suuren ihmetyksen: mitäs nyt oikein tapahtuu?!

554911.jpg

Välillä täytyy huilata ja kerätä voimia. Nukkumisasennot vaihtelevat, mutta harvemmin kumpikaan lapsista nukkuu ns. oikein päin.

562644.jpg

Sara on löytänyt Jaakon tutin, ilmeisesti Jaakon sängyn alta. Voisiko pikku tuttiryväri olla tyytyväisempi?! Sarasta on hauskaa ryömiä pinnasänkyjen alla ja itse asiassa neiti onkin siinä hommassa jo melkoisen taitava.

562657.jpg

Kiipeilystä on tullut uusi mielenkiinnon kohde. Tällä hetkellä suosikkikiipeilypaikka on uudet lelukorit. Myös tyynyjen päällä on hauska könytä. Eräänä päivänä Sara keksi, että kun laittaa pään tyynylle ja työntä jaloilla, pääsee kätevästi eteenpäin.