Sara on tarkka tyttö. Jo reilun kuukauden ajan Sara on tajunnut miten aurinkolasit laitetaan päähän (siis aikuisten). Eräs päivä Sara istui eteisessä ja yritti laittaa äidin sandaalia jalkaan, kovasti olisi neiti halunnut kokeilla mustia sandaaleja. Tänään napsutin sormia saadakseni Saran keskittymään ruokailuun ja Sara oivalsi heti, että sormista se ääni lähtee. Yritti napsutusta perässä pienet sormet heiluen. 

No joo, tarkkaavainen ja seuraavainen on meidän neiti, mutta aina ei hommat suju esimerkillisesti. ;)  Saralla on nimittäin muutama huono tapa, joita viljellään etenkin ruokailun aikana. Sara on löytänyt oman nenänsä ja sieltä pienen reiän, johon on kiva laittaa sormi. Siinä neiti sitten istuu sormi sieraimessa ja syö samaan aikaan. Ja kun sormi on saatu pois nenästä, on aika laittaa varpaat suuhun ja maiskutella pieniä varpaita. Kieltäminen on Saran mielestä vaan hauskaa, joten mitä enemmän kiellät, sitä suuremmalla vimmalla neiti laittaa varpaat suuhunsa. Olisi kiva tietää, putsataanko muissakin perheissä suun ja käsien lisäksi varpaat?! ;)

Ruuan huitominen pitkin keittiötä on jäänyt jo vähemmälle, mutta sitäkin sattuu vielä melko usein. Etenkin jos neiti on vauhdikkaalla päällä.