652691.jpg

Kävimme tänään Jaakon ja Saran kanssa Seurasaaressa tapaamassa nettituttuja (vilk vilk!). Porukkaa oli mukavasti kasassa ja pienet piiperoiset touhusivat porukalla vilttien keskellä. Taisivat lapset viihtyä yhtä hyvin kuin me aikuisetkin. Välillä tankattiin evästä, välillä unta.

652677.jpg

Saraa ja Jaakkoa ihmetyttivät Seurasaaressa linnut. Molemmat olivat aivan tohkeissaan niin puluista, sorsista, variksista kuin hanhistakin. Niitä tyypillisempiä Seurasaari-eläimiä eli oravia ei näkynyt ja hyvä niin. Kun tuppaavat olemaan melko päällekäyviä nykyään.

652684.jpg

Päiväreissu sujui ihan mallikkaasti, vaikka Sara ei suostunut syömään juuri mitään. Kotona sitten maistui maito ja jättiannos puuroa. Molemmat lapset olivat kotiintullessa kuin Duracel-pupuja, enegriaa olisi ollut vaikka muille jakaa. Leikkivät ja touhusivat ensin oikein nätisti lelujen parissa, kunnes keksivät alkaa koheltaa. Molemmat riehuivat kuin viimeistä päivää. Siitä on vissiin tullut tapa, sillä samanlainen riehumiskohtaus iskee molempiin joka ilta. Hyvä niin, nukkuvat yöt entistä paremmin...