Lauantaina juhlimme lasten 1v.-synttäreitä perheen voimin. Paikalla olivat mummu ja pappa, mummi ja ukki, Rauha-isomummi, Elli-täti ja Riitta. (Tume, Hanna ja Lotta välttelivät meidän räkätautia, Igor ja Johanna eivät ehtineet muiden menojen vuoksi) Lapset saivat valtavan vuoren lahjoja ja olivat uusista leluista innoissaan. Tosin niiden avaamisen riemu taisi olla suurin Mikko-isillä, mummulla ja mummilla. Heh! Hetkittäin lapsia kiinnostivat enemmän lelujen paketit yms. kuin itse lelut.

756946.jpg

Jaakko on innokas poika lukemaan kirjoja (lähinnä selaa pikavauhtia, sivujen kääntäminen on parasta) ja tässä on menossa uuden kirjan testiluku...

756958.jpg

Välillä kahviteltiin ja tällä kertaa kakussa oli molemmille lapsille omat puolet. Kynttilöiden puhallus ei sujunut ihan niin mallikkaasti kuin perjantaina, Jaakko nimittäin huitaisi kakkua varpaillaan ja Sara nappasi mansikan sen jälkeen, kun äiti ja isi olivat onnistuneesti avustaneet kynttilöiden puhalluksessa. ;o)

756976.jpg

Sara lahjapakettien äärellä.

Juhlapäivä oli oikein ihana. Lapsilla riitti leikittäjiä ja aika kului nopeasti uusiin leluihin tutustuessa. Sää oli pääosin aurinkoinen pientä sadekuuroa lukuunottamatta, joten juhlista nautittiin sekä sisällä että ulkona. Illalla oli jo sen verran kuivaa, että lapset juosta temmelsivät nurmella. Loppuilta vietettiin Elli-tädin seurassa kunnes koitti nukkumaan menon aika. Lapset olivat illasta jo melko väsyneitä ja kiukkuisia, olihan takana melko rankkaa juhlimista normaalia lyhyemmillä unilla ja vajaakuntoisina.