Tänään oli jälleen kyläilypäivä. Ajelimme heti aamupäivästä kuukautta nuoremman Vekkulin luokse (tai toisaalta Vekkuli on samanikäinen kuin S&J,  sillä lasten lasketut ajat olivat lähes samat, S&J vaan syntyivät 2vk etukäteen, Vekkuli 2vk lasketun ajan jälkeen). Vekkulin kotona on myös supersöötti Sissi-hauva (mäyräkoira) ja sitäkös Sara pelokkaan innostuneesti seurasi. ;o)

732212.jpg

(Saralla ja Jaakolla on tutit suussa, koska tuhokaksikko on välillä erittäin epäkohteliasta porukkaa ja syödä rouskuttaa muiden tavarat, mm. kirjat)

Päivä kului nopeasti leikkien, nukkuen ja syöden. Kävimme myös katsomassa isäntäperheen uutta kotia sekä leikkimässä leikkipuistossa. Lapset peuhasivat myös nurmella, etenkin Sarasta oli huippuhauskaa tallustella nurmella paljan jaloin. Neiti tuntui saaneen jonkin hepulikohtauksen riekkuessaan ja hoiperrellessaan niin nurmella kuin viltilläkin.

Olipa taas ihanaa vaihtelua olla muualla kuin kotona ja vielä hyvässä seurassa! Kiitti vaan Piippuli ja Vekkuli, otetaanpa uusiksi! Niin ja kiitos Piippulille naminamitarjoiluista... Vatsa pullotti vielä illallakin. ;o) 

Ai niin, illalla lapsilla oli ensimmäistä kertaa "mulle kelpaa vain äiti"-syndrooma. Jaakko oli aivan mahdoton, huuto alkoi aivan heti, jos äitiä ei näkynyt ja silloinkin kun äiti näkyi, parasta oli, että pääsi äidin syliin. Isistä ei ollut mihinkään. Vasta reilun puolen tunnin kuluttua isikin kelpasi...