Sara ja Jaakko ovat viettäneet kesää monella tavalla. Tässä muutama esimerkki viimeaikaisista touhuista.

796130.jpg

Sarasta oli mukavaa istua (lasten) pyykkikorissa. Mikko-isi heilutteli koria ja sekös vasta olikin hauskaa! Meno näytti sen verran vauhdikkaalta, että saas´nähdä, pitääkö lapset viedä vielä tänä kesänä Linnanmäelle kaikenmaailman vatkauslaitteisiin... ;o)

796165.jpg

Eräänä sadepäivänä testasimme kuravaatteita. Kuraleikit kiinnostivat sekä Jaakkoa että Saraa, mutta liikkuminen oli  lapsille hieman hankalaa (etenkin painavissa saappaissa, jotka ylettyvät polvitaipeisiin saakka). Siispä ulkoilu jäi melko lyhyeksi ja lapset siirtyivät unten maille.

796145.jpg

Saraa alkoi väsyttää. Lätäkössä leikkiminen ja viemäriin kurkistelu oli kuitenkin kivaa.

796105.jpg

Perjantaina 3.8. kävimme Järvenpään kävelykadulla katsastamassa "Jannen jameja" (katufestivaali). Jaakko kuunteli haitarinsoittajasetää haltioituneena ja tallaili kävelykatua katsellen niin kauppojen ikkunoita kuin ihmisiäkin. Sara touhusi sinisten lintujen parissa (taustalla, ilmeisesti joutsenia?). Kävimme myös leikkimässä järven rannassa olevassa leikkipuistossa.

796115.jpg

Jaakko opetteli tulemaan ramppia alas, harjoittelu tekee mestarin. Aluksi alastulotekniikka oli peruuttaminen kontallaan, sitten osittaista peruutusta/kävellen loput, välillä kaiteesta kiinni pitäen ja lopuksi ihan isojen ihmisten tavoin näin... (siis kuten kuvassa)