904873.jpg

Saraa ja Jaakkoa kiinnostavat nykyään kaikki mihin vain jollain tavalla voi ylettyä. Tässä tutkimuskohteena viinirypäle-ja kirsikkatomaattirasiat. (kuvaa katsoessa huomasin, että veitset näyttävät olevan lasten saatavilla, hui! onneksi syöttötuolit eivät yleensä ole tuossa kohdassa ja lasten ollessa keittiössä erityisvalvonta on aina päällä...)

Sara on pari kertaa löytänyt "aarteita" ja ehtinyt nauttia niistä hetken ennen kuin tylsä äiti on pilannut koko jutun. Jokin aika sitten neiti kiipesi syöttötuolin kautta keittiön pöydälle, nappasi päärynän ja nakersi sitä hiljaa kuin hiiri syöttötuolissa istuen. Hassu Sara! Tänään lapset tutkivat 3 kg:n perunapussia ja kuinka ollakaan Sara sai pussiin reiän. Ihmettelin outoa hiljaisuutta ja kun tulin tarkistamaan mitä Sara puuhailee, oli neiti kadonnut- vain perunapussissa oleva perunankokoinen aukko paljasti missä neiti mahtaa olla. Piilossa tietysti ystävänsä perunan kanssa. ;o)

904850.jpg

Uusin keksintö kiipelyn saralla. Onneksi eivät vielä osaa kiivetä sänkyyn (sisälle) tai sieltä ulos... Mutta aikamoisia apinoita ovat! Ja näissä touhuissa tapahtui myös ensimmäinen puraisu, kun Sara ärsyyntyi Jaakon tuuppimiseen ja nappasi velipoikaa kädestä. Voi Jaakko parkaa, kovat ajat on vielä edessä päin.

904857.jpg

Neiti Kuuraparta. Mannapuuro maistuu, nams nams!