Torstai-iltaisin käymme muskarissa. Vetäjä on nimeltään Maija, mutta perheen kesken kutsumme häntä muskari-Maijaksi. Maija on aivan loistava tyyppi ja muskarissa viihtyvät niin lapset kuin vanhemmatkin. Sara ja Jaakko aloittivat muskari-taipaleensa jo yli vuosi sitten ollessaan vain 7 vkon ikäisiä. Lapset ovat siis jo kokeneita konkareita pienten nappuloiden ryhmässä. Leikit ja laulut ovat osittain vanhoja (siis samoja kuin viime vuonna), mutta koko ajan opimme paljon uutta. Nyt lapset osaavat tietysti soittaa enemmän itse ja osallistuvat mielellään kaikenlaisiin leikkeihin.

937386.jpg

Sara ja Jaakko lähdössä muskariin.

Tänään lapset saivat soittaa pianoa. Sara ja Jaakko soittivat matalia ääniä, kun laulussa laulettiin "astu jätin askelin". Soittotaukoa pidettiin (tosin väkisin, koska olisivat tietty halunneet soittaa koko ajan) sillä aikaa, kun muu porukka "hiipi kissan askelin"...

Muskarin jälkeen käymme aina kirjastossa. Lastenosaston lukunurkassa on myös leluja, joita lapset tutkivat mielellään. Uusia lainakirjoja luetaan heti automatkalla ja lukuja jatketaan tietysti kotona iltapuuroon saakka.