Tänään näimme Lotta-serkkua pitkästä aikaa, kun kävimme "kuokkimassa" Hukkalassa. Alunperin Tume, Hanna ja Lotta olivat menossa sinne kyläilemään, mutta koska meidän perhe kaipasi tekemistä tällaisena sadepäivänä, päätimme lyöttäytyä porukkaan mukaan. Loppujen lopuksi myös Igor ja Johannakin tulivat, joten niin sitä oltiin koko "iso perhe" koolla pitkästä aikaa. Lapset, Sara, Jaakko ja Lotta, olivat ensimmäistä kertaa Hukkalassa kaikki yhtä aikaa. Taisi mummun ja papan yksi haave toteutua! ;o)

923902.jpg

Tässä serkukset. Sara ja Jaakko 1v.2kk, Lotta 10kk.

Lotta on kasvanut sen verran lasten edellisestä tapaamisesta, että leikit sujuivat yhdessä hienosti (siis Lotta oli jo ihan täysillä mukana eikä vain seurannut vierestä). Lotta komenteli Jaakkoa, mutta myös piti hyvänä, paijasi sekä Saraa että Jaakkoa. Aaaiiii.... Sara ja Jaakko olivat hieman ihmeissään molempien enojen ollessa paikalla, taisivat aluksi hieman vierastaa.

Mukavissa merkeissä sujui tämä lauantai-ilta. Jutustellen, syöden (nami pizzaa, kiitti!), leikkien, Jaakon pianonsoittoa kuunnellen jne.

Jaakko myös kokeili Igor-enon Reino-tossuja...

923904.jpg

Tässä vaiheessa vielä hymyilytti. Juuri ennen kotiinlähtöä Igor-eno sai pienen Jaakko-pojan itkemään hysteerisesti. Kävi nimittäin niin, että enolta "pääsi" (heh heh) pieru ja koska Jaakko sattui seisomaan kaasupurkauksen välittömässä läheisyydessä, kova ääni (hajusta en tiedä) sai pienen miehen pakokauhun valtaan. Hysteerinen huuto jatkui vielä autossakin, taisi olla traumaattinen kokemus. ;o) Tähän lopuksi kuitenkin sanottakoon, että Jaakko oli jo todella väsynyt, joten suurin osa itkusta johtui siitä. Tai mistäs minä sitä tiedän...