880254.jpg

Lasten uusi keksintö: eteisen laatikoissa on kiva istua! Onneksi vain noissa muutamassa ei ole lapsilukkoa, joten "kolmanteen kerrokseen" ei ole mitään asiaa. Luojan kiitos! Tuo "toisessa kerroksessa" istuskelukin on jo meikäläisen mittapuulla liikaa, onnettomuuden todennäköisyys on pikkuisen liian suuri. No, hauskaa oli. Toivottavasti ei ole (samasta syystä) uudestaan.

Mutta tuo tavaroiden levittäminen. Laatikot on siis tyhjennetty ennen sinne kiipeämistä. Se tapahtuu muutamassa minuutissa, joten kun kuvittelet olevasi suht siistissä kodissa niin se onkin hetkessä haave. Onneksi lapset ovat innokkaita apulaisia, joten pyynnöstä keräävät/laittavat osoitettuun paikkaan tavaroita. Toisinaan käy kyllä niin, että samaa tahtia kun tavaroita siivotaan, aloitetaan purkuhommat seuraavasta paikasta...

Vaikka sotku välillä ottaakin äitiä (ja isiä) jonkin verran aivoon niin nuo laatikot on jätetty ihan tarkoituksella lasten tyhjennettäviksi. Meillä saa siis käyttää luovuuttaan ja kokeilla asioita (tosin jonkin verran säännösteltynä).  Lasten vaatteista, kengistä ja laukuista saatu ilo voittaa siivouksen rasittavuuden! ;o)