Kuluneen viikon aikana on nähty paljon ihmisiä (verrattuna joihinkin "kotiviikkoihin", siitä muutama sananen...

Viime...

... perjantaina kävimme avoimessa päiväkodissa leikkimässä. Porukkaa oli paikalla vähän (mikä oli tarkoituskin), mutta lapsia ihastutti kaikki avoimen pk:n lelut ja tavarat.

... lauantaina äiti ja isi olivat koulussa/töissä, joten mummi ja mummu tulivat hoitamaan lapsia. Päivä oli sujunut oikein hyvin, lasten kanssa oli niin leikitty kuin riehuttukin. Ja verhojen kanssa saa leikkiä, sitä olivat mummelit miettineet... ;o)

... sunnuntaina taidettiin tuijotella toisiamme.

... maanantaina mummu tuli meille aamupäiväksi/päiväksi. Päivä oli jälleen sateinen, joten aika kului kirjoja lukiessa ja leikkiessä. Iltapäivällä kävimme lasten kanssa keskustassa asioilla. Vakuutusyhtiössä saimme virkailijan huoneen viidessä minuutissa kaaokseen, vaikka lapset istuivat rattaissa (ja siis sen vuoksi se kaaos syntyikin, kun lapset piti saada viihtymään rattaissa). Oli kirjoja, eväsleipää, vakuutusyhtiön leluja, parkkikiekkoja ja lirkutteleva virkailija. Sain kuin sainkin täytettyä useamman lomakkeen, joten rahaa odotellessa. ;o) Keskustassa ihmettelimme myös lintuja, autoja ja kauppoja. Lapset saivat reissun päällä välipalan, joten uni maistui kotona kaiken tapahtuneen jälkeen...

... tiistaina olimme aamupäivän kotona ja loppupäivän menossa. Kävimme kyläilemässä (ja ostamassa pari haalaria) perheessä, jossa on kaksospojat, reilu 2v. ja pikkusisko 8kk. Vauhtia riitti, kun isommat pojat näyttivät lelujaan ja Sara&Jaakko tutkivat paikkoja. (samalla reissulla haimme useammasta paikasta vaatetta/tavaraa lapsukaisille). Kotimatkalla poikkesimme moikkaamaan mummua ja pappaa. Mummu laittoi lapsille hyvää muussi-ruokaa ja pappa leikki lasten kanssa legoukkeleilla. Oli aika söpöä, kun molemmat lapsukaiset olivat leikissä niin täysillä mukana. Taisi pappakin viihtyä... ;o)  

(Ai niin, Espooseen ajaessa iski aivan järkyttävä kaatosade, ikinä en ole moisessa ollut. Olin jo ihan varma, että ajan pöpelikköön, siis moottoritiellä. Näkyvyys oli vain muutama metri eikä kaistanvaihto tullut mieleenkään. Onneksi selvittiin! Rintaa puristi vielä kauan, sen verran pelotti.)

... keskiviikkona satoi taas. Siivosimme lasten kanssa, Sarakin uskaltautui imuroimaan Jaakon esimerkkiä seuraten. Illalla saimme vieraaksemme Merjan, kaksostyttöjen (kohta 8kk) äidin. Lapset näyttivät kaikenlaisia temppujaan, niin Merjakin tietää mitä kaikkea kivaa on tulossa...

... torstaina eli tänään ulkoilimme aamulla sateessa. Olipas raikasta! Illalla isi tuli kotiin, jee! Päiväunien ja iltaruuan jälkeen kiiruhdettiin muskariin, jonne tuli seuraksi Roppe-täti. Muskarin jälkeen kävimme kirjastossa lainaamassa uusia kirjoja. Kirjasto on tällä hetkellä yksi lasten lempparipaikka, voi sentään, kun siellä on vauhti päällä.