Kekseliästä porukkaa asuu täällä päin... välillä tuntuu, että vähän vähemmän voisivat noita kepposia keksiä. Vaikka taitaa tämä olla vielä melko helppoa, palataan asiaan vuoden kahden päästä. Nyt on kuitenkin alkanut se vaihe, että kaverista otetaan mallia tyhmissä jutuissa. Huono käytös näyttäytyy etenkin ruokapöydässä: esimerkiksi, kun toinen päättää tiputtaa maitomukin lattialle niin totta kai toinen säestää ja viskoo oman mukinsa vielä pidemmälle. ;o)

969073.jpg

Tässä yhteistä kivaa samassa syöttötuolissa. Jaakko kiskoo sälekaihtimien naruja ja Sara tutkii perhekalenteria. Sulassa sovussa siinä sisko ja sen veli.

969071.jpg

Viime päivinä suosikkijuttu on ollut keittiön tuolien työntäminen/vetäminen olohuoneeseen tai jopa eteiseen saakka. Jaakko osaa kiivetä jo noille tuoleille, joten nyt sitä voikin sitten keikkua tuolilla ihan missä päin kotia vaan. Huh huh. (välillä olen harkinnut koukkujen asentamista kattoon, jotta tuolit ja syöttötuolit saisi nostettua kettingillä lasten ulottumattomiin, en kuitenkaan taida viitsiä, ei sovi sisustukseen...)

969068.jpg

Tässä lankakerän ystävät. Lapset saivat purkaa yhden lankakerän aamulla ja kyllä siitä riittikin iloa!