Koska isänpäivänä ei jaksa raahautua moneen paikkaan, vietimme lauantaina meillä (kotona) isänpäivää Helena-mummin ja Markku-ukin kanssa. Lapset olivat onnellisia, kun heillä oli leikkiseuraa tuntitolkulla. Jaakko oli varsin villillä tuulella ja riehaantui täysin pöö-leikissä. Leikki eteni siten, että Jaakko juoksi nurkan taaksen, kurvasi takaisin ja sanoi mummille (tai muille) "pöö!". Leikkiä leikittiin niin pitkään, että mummin kasvolihakset alkoivat krampata, heh. Iltapäivän ja illan aikana tuli kuunneltua muutamat Muumi-laulut, Helena-mummin laulut sekä lasten selostukset milloin mistäkin asiasta. Mukava ilta. ;o)

Sunnuntaina, 11.11.07, varsinaisena isänpäivänä annoimme Mikko-isin nukkua aamulla hieman pidempään ennen kuin menimme herättelemään lahjojen kera. Jaakko antoi lahjan ja Sara kortin.

1057700.jpg

Jaakosta oli erityisen hauskaa auttaa isiä paketin avaamisessa. Aamupäivä sujui leikkien ja ulkoillessa.

Iltapäivällä lähdimme juhlistamaan isänpäivää Hukkalaan, jossa lapset saivat ojentaa lahjan ja kortin Hannu-papalle. Jaakko ja Sara olivat aluksi hieman hämmentyneitä kaikista paikallaolijoista, etenkin enot olivat tiukan tuijotuksen alaisina. Pikku hiljaa leikkien kautta enotkin tulivat tutummiksi eikä lasten tarvinnut jännittää, vauhti siis kiihtyi iltaa kohti. Myös lapset saivat perunamuussia ja poronkäristystä ja  pianoa soitettiin antaumuksella totuttuun tapaan...

ps. Mummu sai ensimmäisen pureman, kun Jaakko halailun yhteydessä nappasi hampaillaan olkapäästä. ;o) (no ei naurata oikeesti, heh)