Nyt nautitaan, että ollaan terveitä ja nähdään kavereita niin paljon kuin voidaan. Aamupäivällä porhalsimme Innan (1v.1kk) luokse leikkimään ja alku-ujostelun jälkeen lapset löysivät lelulaatikoista hurjat määrät mielenkiintoisia leluja. Mukava hetki vietettiin myös keittiön lattialla, jonne oli jäänyt Innan riisimuro-kuppi ja josta kaikki kolme yhdessä löysivät herkuteltavaa.

Iltapäivällä Vekkuli piipahti kyläilemään. Sara ja Jaakko olivat Vekkulin saapuessa vielä lähes tulkoon unten mailla, mutta melko pikaisesti selviydyimme ulos leikkimään. Pihaleikkien jälkeen jatkettiin sisätiloissa ja hauskaa oli. Lapset tanssivat Muumi-musiikin tahdissa ja Sara pyöri tanssin lomassa niin vinhaa vauhtia ympyrää, ettei päässyt lattiatasosta kunnolla ylös vaan kupsahti aina pepulleen lattiaan. Meitä äitejä Saran touhut naurattivat ja siitäkös Sara vaan entisestään innostui. ;o)  Lapset ovat selvästi jo tuttuja eivätkä vierasta toisiaan, kaveria voi välillä vähän kopauttaakin...

(Tänään meille piti tulla kahdet kaksoskaverit kylään, mutta sairastapauksen vuoksi jouduimme perumaan historialliset treffit. Uutta yritystä kehiin mahdollisimman pian...)