Viikonloppu sujui mukavissa merkeissä kotona olemisesta nauttien sekä muualla vieraillen. Mikko ja lapset olivat keskenään perjantai-illan ja lauantaipäivän, kun minä opiskelin. Olivat leikkineet kaikenlaista ja nauttineet isi-lapsi-ajasta. ;o)

Lauantaina kävimme juhlimassa Aleksin 8v.synttäreitä. Syntymäpäiväsankarin uusi kauko-ohjattava auto pelotti Saraa ja Jaakkoa aivan valtavasti ja sen vauhdikasta menoa seurattiin sylistä käsin. (edes Frio-koira ei pelottanut niin paljon ja sekin kuitenkin pelotti aluksi...) Juhlat sujuivat oikein mukavissa merkeissä leikkien ja syöden.

1090996.jpg

Jaakko tykkäsi ajella Laurin autolla.

1090992.jpg

Sara löysi kivoja juttuja Laurin lelukorista.

Sunnuntaina kävimme Elma-maaseutumessuilla. Ajattelimme, että olisi mukava tehdä jotain erilaista koko perheen voimin ja että lapset nauttisivat eläinten katselemisesta. Ja kyllä nauttivatkin, sen kun olisi tiennyt etukäteen... Lapset saivat jonkin sortin sätkyn päästessään messukeskuksessa "irti". Molemmat säntäilivät paikasta toiseen kuin päättömät kanat.

1090999.jpg

Tässä istuttiin vielä rattaissa kaikessa rauhassa.

Messuilla lapset näkivät siis paljon eläimiä, muutaman todella suuren metsätyökoneen, livebändin (Jaakko tietysti tanssahteli), paljon ihmisiä ja paljon erilaista tavaraa (mm. kädentaitomessut yläkerrassa). Pari tuntia hujahti vauhdilla ja kotiin lähteminen oli tietysti harmillinen tapahtuma...

Ilta jatkui onneksi mukavissa merkeissä, kun kävimme kotimatkalla moikkaamassa mummua ja pappaa. Jaakko ja pappa tanssivat posliinienkelin sulosävelien soidessa, Sara leikki legoautoilla ja eläimillä. Kotiin ajettaessa molemmat nukahtivat autoon ja jatkoivat uniaan äidin riisuessa ulkovaatteet...