Perjantaina saimme kylään Lotta-serkun ja Lotan serkun Oskarin. Jo riitti vipinää ja vilskettä, kun lapset touhusivat olohuoneen lattialla. Itse asiassa leikit sujuivat todella hienosti, pieni Oskari-poikakin (6kk) viihtyi isompien leikkejä ja erilaisia leluja ihmetellen. Serkku ja sen serkut vaan olivat hieman tylyjä, kun veivät koko ajan lelut Oskarin nenän edestä/kädestä...

1032814.jpg

Lapset söivät vuorollaan ja kaikki kävivät nukkumaan suunnilleen yhtä aikaa. Unet jäivät kaikilla hieman normaalia lyhyemmiksi, miten mahtoi sujua ilta muualla?! (meillä meni yllättävän hyvin) Päiväunien jälkeen leikki jatkui vielä tovin, syötiin välipalaa ja taas leikittiin. Lotta-serkku oppi kuinka noustaan potalta seisomaan (meille kun tulee niin saa varautua siihen, että opitaan huonoja tapoja, heh heh!), oli jatkanut nousemista kotonakin. Kääks! No, taito sekin, ei se aina huono juttu ole. ;o)

Sara ja Jaakko olivat aluksi kummissaan Oskarin touhuista, ihmettelivät vauvaa ja seurasivat tarkasti Oskarin touhuja. Sara ryhtyi myös itse vauvaksi, taantui puolivuotiaaksi... ;o)

1032824.jpg

Tapaamisiin taas!