Saavuimme siis Hukkalaan ennen puolta päivää, jotta lapset pääsivät syömään ja päiväunille. Pappa-fanit Sara ja Jaakko jaksoivat jälleen hokea "pappaa", vaikka on se mummukin rakas. ;o)

Unet maistuivat ja lasten herätessä talo olikin täynnä porukkaa. Iltapäivä ja ilta sujuivat leikin merkeissä. Lapsilla, Saralla, Jaakolla ja Lotalla, riitti seuraa toisistaan. Palloleikit olivat Jaakon mieleen, Sara leikki legoilla ja istui lelulaatikossa.

1166083.jpg

Lahjoja tuli taas valtavasti. Sara ja Jaakko näyttivät Lotalle esimerkkiä kuinka paketteja avataan vaikkakin näyttäminen ja lahjojen avaaminen loppui tyystin, kun Lotan paketista paljastui kiva lelu. Lotta-parka vaan katseli vierestä, kun serkut kävivät uuteen leluun kiinni kuin sika limppuun. :o) Onneksi Hanna-täti pelasti tilanteen...

1166087.jpg

Jaakko siivoilee uudella harjalla, kiitos Lotta kivasta lahjasta!

Lahjojen avaamisen jälkeen oli laulamisen ja leikkimisen aika. Tume soitteli lauluja ja me muut hoilotimme sen minkä jaksoimme. Lapset olivat innokkaita pianon soittajia, joten pianon ääressä oli ajoittain ruuhkaa.

1166153.jpg

Soihdut sammuu-laulu/leikki sujui lapsilta hieman tahmeasti (kotona innostuivat siitä enemmän), mutta paikkasivat tilannetta tanssimalla innokkaasti. Saatiin hauskoja videoita muistoksi! :o)

Kiitos kaikille lahjoista ja mukavasta yhdessäolosta niin jouluaattona kuin joulupäivänäkin!