Enkä nyt tarkoita vain kauniita maisemia, luonnon rauhaa tai lehmien näkemistä; seura oli huippuluokkaa! Vietimme siis mukavan päivän kaksospoikaystäviemme (kohta 1v.) luona maaseudun rauhassa. Matka ei ole pitkä, joten näemme varmasti maalaismaisemia myös uudemman kerran.

Lapsilla oli kyläpaikassa kivaa! Neliöitä oli mukavasti enemmän kuin kotona (siis tilaa liikkua), uusia tutkittavia paikkoja riitti koko päiväksi, liikkeellä oli kolme karvaista otusta (koira ja kissat), mielenkiintoisia leluja oli korikaupalla ja seurana kaksi mitä ihaninta pientä poikaa. Hieman meinasivat pienet kaverukset jäädä Saran ja Jaakon kärryjen alle, mutta kohta ollaan tasoissa. ;o)

Päiväunista ei Jaakon kohdalla tullut juurikaan mitään, puolen tunnin nokoset riittivät onneksi pitämään hyvällä mielellä kyläpaikassa (kotona vähän kiukutti). Ennen kotiin lähtöä saimme käydä ihastelemassa pieniä vasikoita ja isoja lehmiä. Lapset olivat navetassa ihan käsittämättömän reippaita ja vauhdikkaita, olin aivan varma, että isot lehmät pelottaisivat. Ja yhtä uteliaita olivat lehmät, katselivat päät kenossa pieniä tallaajia. Tässä siitä muutama kuva:

1168217.jpg

1168213.jpg

1168218.jpg

Lapset ryhtyivät heti hommiin vanhempien vastaanottaessa mielenkiintoista tietoa lehmien hoitamisesta ja lypsytilan toiminnasta...

Kiitti vaan, O, O, M ja J-M! Palaamme pian noutamaan Jaakon pudonnutta kenkää... :o)