Alkuviikosta mummu kävi lasten kanssa leikkimässä (pappa lähistöllä palaverissa). Hauskaa tuntui olevan, sekä mummu että lapset nauttivat.

Torstaina meillä kävi kahvivieraita. Lapset leikkivät pitkiä pätkiä Lotta-serkun, papan ja Johannan kanssa, myös muut vieraat olivat mukavaa seuraa. Rauha-isomummilla riitti katseltavaa, kun sai seurata kolmen lapsenlapsenlapsen touhuja vieressä istuen.

1123852.jpg

Jaakko näytti vieraille miten hienot isin vanhat lautailulasit ovat. :o)

1123874.jpg

Mummi ja ukki keinuttivat lapsia.

 

1123856.jpg

Vieraiden lähdettyä Sara ja Jaakko kuuntelivat presidentin haastattelua ennen linnan juhlia. Sitten olikin aika mennä nukkumaan... (Jaakon lempparijuttuja on puhelinluetteloiden plärääminen, siihen saa kulumaan aikaa vaikka kuinka!)

1123837.jpg

Perjantaina kaipasimme seuraa ja saimmekin sitä Roppe-tädistä ja Shiva-kissasta. Aluksi lapset olivat ihmeissään kissasta, sitten toisin päin. Oli hauska seurata lasten ja kissan välistä tarkkailua, molemmat osapuolet katselivat toistensa touhuja mielenkiinnolla. Kävimme myös joululahjaostoksilla ja leikkimässä tietysti kaupan leikkipaikassa.

1123840.jpg

Joulu lähestyy ja tontut tekevät takistusreissujaan (olethan ollut kiltisti?!) Tässä Sara ja Jaakko auttavat tonttuja ajamaan autolla.