Vekkuli (1v.5kk) se vasta vekkuli kaveri on! Etenkin, kun sanoa päräyttää "puu-ro" ranskalaisella ärrällä. ;o)

Joulutauon jälkeen näimme taas Vekkulia, kävimme heillä nimittäin päiväkylässä. Perille päästyämme puimme ulkoilutamineet päälle ja lähdimme puistoon laskemaan mäkeä. Sara ja Vekkuli jaksoivatkin laskea muutamia kertoja (kun äidit vetivät pulkassa ylös), mutta Jaakko se vaan hortoili ja tutki läheistä maastoa. Eipä poikaa taaskaan huolettanut vieras paikka yhtään. (vai muistikohan Jaakko paikan ja kävi vaan merkkaamassa sen, heh?!) Puistossa on myös valtava liukumäki, josta oli mukava laskea. Sitä veivattiin alas moneen kertaan ja alhaalla Vekku aina totesi: "auts!".

1202858.jpg

Sisällä leikit jatkuivat hiljaisina, kissa oli vienyt kaikkien lasten kielet ja me äidit ihmettelimme, mihin omat papupadat ovat kadonneet. Jotain ihmeellistä vieraskoreutta. Koirulista riitti jälleen iloa ja Vekkuli näytti Jaakolle&Saralle, miten sen kanssa leikitään (=kiskotaan pehmolelupupua kilpaa).

Ruoka ja unet (1h15min.) maistuivat kaikille samaan tapaan, joten lasten herättyä leikit oikeastaan jatkuivat siitä mihin olivat jääneetkin. Iltapäivällä vauhtia oli huomattavasti enemmän ja lapset intoutuivat hieman riehumaan. Koikkelehtivat sohvalla ja kiipeilivät siinä ylös alas. Ja taisivat nuo lempiväiset siellä ylhäällä istuskellessa hieman pusutella, on tuo pussaaminen Vekkulillakin hallussa. :o)

1202855.jpg

Välillä kuitenkin rauhoituttiin ja katseltiin takaovesta ulos, josko näkyisi orava. Eipä näkynyt.

Hauska päivä, kiitos isännälle ja emännälle. Seuraavan kerran te meille...