Keskiviikkona saimme Onnin, Oivan ja Minnan seuraksemme. Lapset ehtivät leikkiä hetken ennen Saran ja Jaakon päiväunia, tosin leikkiminen on vielä tässä vaiheessa sitä, että Onni&Oiva katsovat pelonsekaisin tuntein isompien koheltamista. Pienet viikarit olivat aivan tohkeissaan uusista leluista, kun niitä sai katsoa rauhassa. Saran ja Jaakon päiväuniaika käytettiin siis tehokkasti paikkojen tutkimiseen mm. keittiössä.

1237439.jpg

Ennen kotiin lähtöä pikkumiehet saivat vielä seurata Saran ja Jaakon "kumisaapas-show:ta" eli kuinka saappaita laitetaan jalkaan ja miten niillä voi juosta... Nähdään taas, pojat!

Torstaina oli aikainen aamulähtö Villen luokse. Lapset heräsivät hyväntuulisina, mutta jostain löytyi aimo annos kiukkua ja kyläreissu meinasi jäädä väliin kiukuttelevien lasten ja myöhästyneen aikataulun vuoksi. Iltapäivän tuleva lumimyräkkä ei myöskään houkutellut. Aamupala meni ruuan murentamiseksi ja Jaakko roikkui kintuissa, kun yritin pakata tavaroita ja tehdä eväitä automatkaa varten. No, pääsimme onneksi lähtemään ja vajaan tunnin matka sujui kivuttomasti, kiitos riittävän suurten eväiden!

Kyläpaikassa Ville otti kaverit reippaasti vastaan ja näytti lelujaan. Lapset leikkivät ja puuhastelivat mukavasti keskenään ja nukkuivat jopa päiväunetkin yhtä aikaa parvekkeella (Jaakko tunnin, Sara 1h20min. ja Ville 1h50min.). Reissu sujui kokonaisuudessaan tosi kivasti, toivottavasti Villekin jaksoi illalla, vaikka unet jäivät Saran itkun vuoksi liian lyhyiksi.

1237421.jpg

Ville ja Jaakko