Paljon onneeeaaa vaaaan... Laulettiin Oivalle ja Onnille sunnuntaina, koska pikkuherrat saavuttivat yhden vuoden iän! Kävimme synttäreillä ns. iltakylässä, menimme juhlatamineissa ja lähdimme yöpuvuissa (siis lapset!). Synttärisankarit olivat hienoina ruskeissa juhlahousuissaan ja jaksoivat vielä rankan juhlapäivän lopuksi kestittää meitä. Lapset viihtyivät mukavasti keskenään, vaikka kyllä taisivat pojat hieman katsella vauhdikkaita Jaakkoa ja Saraa ihmeissään. (meidän lapsilla kun on aina iltaisin se "iltariehuminen", oli paikka mikä hyvänsä, tällä kertaa juostiin sitten kämppää ympäri) Jaakko oli äärimmäisen kiinnostunut koirasta ja kissasta, Sara työnteli kärryjä ja olihan se ääntä pitävä ankkalelukin aika suosittu juttu! Kumma juttu, että me vanhemmat takavarikoimme sen... ;o)

Iltapalan jälkeen vaihdettiin siis yövaatteet, puettiin ulkovaatetta ja siirryttiin kotimatkalle. Olimme Mikon kanssa varmoja, että lapset nukahtavat autossa, mutta toisin kävi. Tai Sara kyllä nukahti moneenkin kertaan, mutta Jaakolla riitti kyläreissussa taivasteltavaa, joten Sara heräsi vähän väliä noihin Jaakon lievästi sanottuna äänekkäisiin pohdintoihin. "Hau hau", huudahti Jaakko otettuaan tutin pois. Sekuntia myöhemmin saman toisti vienolla äänellä etupenkin unisilmäinen Sara ja vaipui taas seuraavassa sekunnissa uneen...

Tätä jatkui kauan ja loppumatkan Sara olikin sitten kokonaan hereillä. Jaakko pohti O&O:n äidin nimeä (oppi sanomaan sen lähestulkoon oikein), koiraa, kissaa, ankkoja, pappaa ja vaikka mitä. Juttua riitti. Kotona onneksi nukahtivat pian ja nukkuivat hyvin aamuun saakka.

Vielä pari kuvaa päivästä...

1211385.jpg

Lapset kirjoittavat poikien onnittelukortteja. Sori toi Mikon jalka tossa... ;o)    ps. Jaakolla on kengät jalassa syystä että poika rakastaa kenkiä, sai ko. kengät samaisena aamuna...

1213341.jpg

Jaakko näyttää Onnille (vas.) ja Oivalle (oik.) kuinka uusi soittopeli toimii. Illan mittaan Oivasta kehittyi mahtava musisoija! :o)