Lapsilla oli tänään erilainen herätys (päiväunilta), kun vastassa äidin ja isin sijaan olivatkin mummu ja pappa (äiti ja isi siis livahtivat muutaman tunnin "vapaalle" lasten nukkuessa, olikin 1.kerta lasten syntymän jälkeen). Lapset nukkuivat lähes kolmen tunnin unet ja olivat kuulemma pökkyrässä herätessään. Jaakko oli hieman ihmetellyt, kun äitiä ja isiä ei näkynyt, Saraa asia ei häirinnyt lainkaan. Reilun tunnin verran lapset ja mummu&pappa touhusivat keskenään. Kun palasimme kotiin, vastassa oli iloista väkeä. Taisi olla mukava yhteinen hetki! Kiitos mummulle ja papalle lasten hyvästä hoidosta! :o)

Pari minuuttia paluumme jälkeen ovesta astuivat sisään mummi ja ukki. Lapset ottivat toiset isovanhempansa iloisina vastaan, mutta olivat ehkä hieman hämmentyneitä, kun porukkaa tuli ja meni. Jokin aika mummun ja papan lähdön jälkeen (niin ja lähtihän se isikin) sisään astuivat Tume-eno, Hanna ja Lotta-serkku, jotka tulivat käymään ex-tempore. Sillä porukalla sitten vietettiin iltaa leikin, laulun, kirjojen, syömisen jne. merkeissä. Oli oikein mukava katsella lasten touhuja niin mummin&ukin kuin Lotan&vanhempien seurassa. Jaakko ihmetteli Hannan kutomishommia ja kävi varmistelemassa asiaa moneen kertaan. "Hanna kutoo", Jaakolle selitettiin ja poika mietti asiaa otsa rypyssä. Sara peruutti Tume-enon syliin lukemaan uutta kirjaa (mummi&ukki toivat) ja istui siinä melko pitkään. Muutenkin Sara otti Tume-enoon tänään yllättävän paljon kontaktia, ei taida eno tuntua enää vieraalta. Lotta puolestaan touhuili omiaan osallistuen aina välillä Saran ja Jaakon leikkeihin, nautti vieraista leluista ja erilaisesta ympäristöstä. Alla olevassa kuvassa tytöt laittavat ruokaa...

1261367.jpg

Kiitos kaikille kyläilijöille ja tulkaa pian uudestaan! Juuri tätä olemme Mikon kanssa aina toivoneet: että meidän koti olisi kaikille avoin ja ihmiset tulisivat käymään! Nyt siis muutkin tutut hopi hopi, alkakaahan tulla! ;o)