Ensimmäisenä aamuna eli sunnuntaina lähdimme tutustumaan lähiympäristöön. Aloitimme kierroksen tutustumalla Martin työpaikkaan. Lapsista oli hauskaa kierrellä eri huoneissa ja kiipeillä portaita pitkin. Parvekkeelta lapset löysivät siivousvälineitä ja työt alkoivat heti. :o)

1407395.jpg
Jaakon ja Liljan yhteistyö sujui hienosti. Siistiä tuli!

Jatkoimme kierrosta kiertelemällä Plakassa, ihailemalla Akropolis-kukkulaa sekä kauniita puistomaisemia. Lapset pääsivät pitkän rattaissa istumisen jälkeen kävelemään ja voi sitä riemua! Parasta kaikkien mielestä taisi olla kivet, niitä heiteltiin ja tiputeltiin, työnnettiin aidan raosta jne. Myös kukkia ihailtiin, niitäkin täältä Kreikan kevätluonnosta löytyy.

1407543.jpg

1407527.jpg

1407538.jpg

Koko aamupäiväkävelyn lapset saivat valtavan määrän huomiota osakseen. Rehellisesti sanottuna joka toinen vastaantulija reagoi kaksiin kaksosiin jollain tavalla. Jos jokaisesta hämmästelevästä/hymyilevästä katseesta ja kyselystä tienaisi 0,50e ja kuvasta 1e, olisimme jo miljonäärejä. ;o)
1399706.jpg

Lapset eivät huomiosta juurikaan piitanneet. Ihmettelivät vain lähelle tulevia lirkuttelijoita ja pienten söpöläisten tuijottajia... ;o)