1355058.jpg

Jaakon yksi suosikkijuttu tällä hetkellä on autolla ajaminen. Poika päristelee autollaan kovaa vauhtia eteisestä olohuoneeseen ja takaisin. Saralla ei ole "lupaa" ajella autolla, sillä heti, kun sisko alkaa ajaa, on Jaakon "pakko" saada auto käyttöönsä (vaikka tekisi jotain ihan muuta). Tarvitaan vissiin kakkosauto siskolle... ;o)

1355063.jpg

Koitapas sisko nyt mennä! Jaakko auttaa Saraa kiipeämään sohvalle. Saralla pituus ei riitä näissä hommissa yhtä hyvin kuin Jaakolla, joten pieni lisäapu on välillä tarpeen. Tämä on lähes jokapäiväinen leikki: kiivetään sohvalle käsinojan yli, tullaan peruuttamalla alas ja sitten uudestaan.

1355068.jpg

Sara "lukee" kortteja. Kyseessä Hesburger- ja ST1-kortit, jotka ovat erityisen tärkeitä Saralle juuri nyt. ST1-kortilla saa leikisti bensaa, Saran mielestä "pii".

1355073.jpg

Miss Murmansk on saapunut Suomeen ostosreissulle. Tähän leikkiin kuuluvat olennaisesti hattu, kaulahuivi, kassi sekä jo edellä mainitut kortit. Välillä neiti huristelee autolla, välillä hän kulkee jalan...

1355081.jpg

No löytyihän se käärme viimeinkin! Jaakko aloitti tavaroiden levittelyn jo vuosi sitten olleessan pikkuinen ukkeli ja taito on edelleen hallussa! Lelukaapin sisältö on siis saanut kyytiä, mutta onneksi käärme löytyi!

1355082.jpg

Jaakko esittää lumiukkoa. Tällä lumiukolla on tosin räkä poskella... ;o)

1355084.jpg

Ulkoleikeissä tämän hetken suosikkeja ovat kolan ja pulkan kyydissä istuminen. Jaakko nauttii myös erityisen paljon lapiohommista ja auttaa usein lumitöissä. Sara on ulkona enemmänkin haahuilija, joka tutkii ja katselee mitä milloinkin. Metsäleikit ovat molemmille mieluisia ja kävelylläkin lapset käyvät mielellään. Puistossa ykkösjuttu on isosta liukumäestä laskeminen, sinne ylös on pakko päästä. Äiti tosin ei yletä nostamaan lapsia sinne, joten isosta mäestä lasketaan yleensä silloin, kun isi on mukana.

Saran lempileluja juuri nyt: Lääkärinlaukku sisältöineen, paloasema+autot+ukkelit, laukku+kaulaliina, laukut, avaimet, maksukortit

Jaakon lempileluja juuri nyt: Auto, pingviini-, Muumipappa- ja Muumimamma-käsinuket, paloauto