Tänä vuonna päätimme, ettemme ravaa monessa paikassa, vaan hengähdämme ja käymme vain Mukkilassa (Hukkalassa oltiin vappuna koko porukalla). Vietimme siis aamupäivän kotosalla, ah niin leppoisasti siivoten (no kyllä me relattiinkin), ja vasta lasten päiväunten jälkeen lähdimme tapaamaan mummia, ukkia, Elli-tätiä ja Amia.

Kun Jaakko kotona kuuli siitä, että myös Elli-täti on tulossa, nosti poika kädet pystyyn ja huusi "jippii!". Jaakolla on ollut Elliä todella kova ikävä kahden viikon ajan (siitä saakka oikeastaan, kun oppi sanomaan "Elli"), joten ei ihme, että poika riemuitsi.

1548668.jpg

Mummin ja ukin pihalla ihmeteltiin lokkien lentoa. Sara kyllä hihkui lokkien ilmalentoa ihaillen, mutta sitä ennen oli sormi suussa, kun Elli ja Ami tulivat meitä vastaan...

1548787.jpg

Mummi oli ostanut taas pientä kivaa lapsille ja Sara sai tyttöjen pinni/pampula-paketin mukana myös rannekorun. On muuten neidin ensimmäinen. Käyttötarkoitus ei jäänyt epäselväksi, rannekorusta tosin tuli enemmänkin hauiskoru, kun Sara veti sen niin ylös, ettei se hölskynyt ranteessa. ;o)

1548665.jpg

Jaakolla riitti vauhtia eikä poika malttanut olla aloillaan hetkeäkään. Jaakko ravasi pitkin poikin asuntoa laukaten (uusi taito) eikä sitten millään jaksanut kuunnella tai katsella esim. leluja tai Amin juttuja (yritti lähestyä Jaakkoa, mutta Jaakko vierastaa Amia ja huomasi vain rakkaista rakkaimman Elli-tädin). Kuvassa Jaakko pelaa palloa paistinlastalla, vastassa oli isi puisen kapustan kanssa.

Ilta vierähti nopeasti, kiitos vielä herkullisista tarjoiluista! Oli kiva nähdä taas!