Tänään vietimme mukavan päivän perheen parissa oman kotikaupungin tapahtumasta ja ympäristöstä nauttien. Viikon kuluttua alkavaa kesälomaa on tarkoitus viettää samaan tyyliin eli käydä kivoissa tapahtumissa sekä ulkoilla erilaisissa paikoissa...

1585683.jpg

Kävelykadulla kuuntelimme Pressan Katit nimistä kissaduoa sekä maistelimme Kotijäätelön ilmaisjätskejä. Väkeä riitti ja tunnelma oli mukava! Paikalla oli myös performanssitaiteilijoita, posetiivari sekä tietysti torikauppiaat. Täytyy sanoa, että viihdymme mainiosti kotikaupungissamme, sillä tapahtumia ja kulttuuria riittää ja olemme "markkinahenkistä" porukkaa koko sakki. :o)

1585680.jpg

Välillä kävimme nukkumassa päiväunet ja iltapäivällä jatkoimme seikkailuja järven rannassa uimarannalla. Lasten ehdoton suosikkipuuha oli kivien heittely veteen.

1585676.jpg

Sää oli keväisen lämmin ja aurinko lämmitti mukavasti.

1585681.jpg

Tämä oli siis esimakua tulevasta, ihanaa, että kohta saamme viettää paljon aikaa koko perheen voimin! (jo ihan käytännön syistä minun on vaikea lähteä Saran ja Jaakon kanssa kolmistaan, sillä kahden vipeltäjän valvominen vieraassa ympäristössä on aikamoinen haaste ja useimmiten myös suuri turvallisuusriski)