Päivitystä pottatreeneihin. Jaakko tekee isot tarpeet, Sara pienet. Siinä oikeastaan työnjako, jonka mukaan on viime päivät menty. Se, että Sara ylipäätään tekee mitään, on hieno juttu, sillä aiemmin potalla istuminen on ollut yhtä pyörimistä.

Toissa päivänä sattui hauska juttu, kun olin puhelimessa HP:n (=Hannu-pappa) kanssa ja lapset istuivat potalla. Jaakko oli tehnyt tarpeensa ja paikat oli pyyhitty, mutta Saralla oli toimitus vielä kesken. Välillä sivusilmällä katsoen huomasin, että Sara liihotteli pitkin poikin ilman vaippaa eli ei jaksanut istua potalla, koska velipoika oli jo valmis. Kehoitin Saraa istumaan takaisin potalle.

Puhelun päätyttyä lähdin viemään Jaakon pottaa vessaan ja ihmettelin, että mihin se Saran potta on oikein hävinnyt olohuoneesta. No vessasta se tietenkin löytyi: neiti oli tehnyt pissat pottaan ja kiikuttanut potan sen jälkeen sinne minne se kuuluukin. Ihailtavaa oma-aloitteisuutta. Pottaa ei onneksi oltu alettu tyhjentää omin voimin, vaikka mummu sitä puhelimessa kysyikin... ;o)