Lapsilla riitti ihmeltävää koko viikonlopuksi.

Perjantai vietettiin kotona siivoten, illalla kävi ensimmäiset asunnonkatsojat, joista lapset olivat tietysti hieman ihmeissään. Puoli viideltä paukkasi uuninkorjaaja ja välittäjä samaan aikaan, varsinaiset asunnonkatsojat tulivat vasta ennen kahdeksaa, jolloin lapset olivat jo sängyissä (tarkoituksella) ja lukivat kirjoja. Sara päätti olla kohtelias ja vääntää päivän ainoat kakat juuri silloin niin, että asuntoesittelyn aikana olisi mahdollisimman hyvä tuoksu... ;o)

Lauantaina äiti hummasi koko päivän. Aamulla kuitenkin polttariseurue odotteli meillä hetken, että (naapurin) Piia sai valmistautua, joten lapset esittelivät naisille lelujaan ja kirjojaan. Äidin kadottua juhlahumuun päivä jatkui isin kanssa. Mukavasti ja "normaaliin" malliin oli mennyt aamupäivä ja unet. Illalla isi vei lapset työpaikalleen jumppasaliin leikkimään ja sielläkös oli ollut hauskaa. Isi oli tyhjentänyt liikuntavälinevarastosta kymmenittäin palloja ja nostellut jumppamattoja lattialle. Lapset olivat seikkaileet muutenkin koulun käytävillä. Kotiin tullessa olivat käyneet Teboililla jäätelöllä ja iltapalalle konkkaronkka ehti kotiin vasta puoli yhdeksäksi. Ruoka oli maistunut ja uni tullut silmään alta aikayksikön...

Sunnuntaina liikkelle lähdettiin heti aamusta, sillä äiti ja isi menivät tekemään talkoohommia Hukkalaan (tai kuka teki kuka ei, heh). Lapset kuskattiin hoitoon Mukkilaan mummille ja ukille. Ja sinne jäivät hyvillä mielin, vilkuttivat vain ja katosivat metsään leikkimään.

1570561.jpg

Viemäriin on kiva tiputella kaikenlaista, kun kuuluu ääniä...

1570570.jpg

Jaakko leikkipuistossa.

1570562.jpg

Sara leikkii PÖÖ!-leikkiä. Lapsilla ja mummilla&ukilla oli ollut ratkiriemukas pöö-leikki = kurkkivat puiden takaa.

Päivä oli sujunut mainiosti, vaikka lapset olivat innostuneet riekkumaan matkasängyissään ja nukahtivat vasta kahden maissa. Mummu oli mukana hakemassa lapsia Mukkilasta, sillä halusi nähdä lapsia edes hetken verran. Loppujen lopuksi jäimme kuitenkin iltapalalle Hukkalaan, sillä isi oli juuri menossa saunaan (kun piti lähteä kotiin). Niinpä kotiin saavuttiin vasta yhdeksän jälkeen masut täynnä hedelmäsalaattia ja sämpylää (mummi leipoi ja laittoi mukaan).

Helena-mummi voisikin laittaa vaikka kommenttilaatikkoon pienen selostuksen päivästä niin liitän sen sitten tähän juttuun...