Koska Sara oli sairas, lähdimme Jaakon kanssa kahdestaan juhlimaan Johannan valmistujaisia. Enon luona Jaakkoa alkoi ujostuttaa ja jännittää, joten lahjan antaminen Johannalle kesti muutaman tovin. Ja koska paikalla ei ollut vielä muita, oli enon ja Johannan kotiin tutustuttava yhdessä käsi kädessä. Pian olohuoneesta löytyi paljon kaikkea mielenkiintoista eikä aikaakaan, kun Jaakko jo touhuili hammondin, keinun, pehmolelujen sekä lisko-akvaarion kimpussa kuin vanha tekijä.

1650092.jpg

Hammondin nappien painelu oli ykkösjuttu, soittaminen tuli siinä sivussa. Jaakko nimittäin löysi sellaisia nappuloita, jotka saivat aikaan mm. rumpukomppia. Aikas jännä masiina!

1650084.jpg

Johannan vanhassa keinussa sai hyvät vauhdit. Iso pingviini seurailee vieressä Jaakon puuhia, samoin liskot ja pikkuinen kala, jotka asustavat akvaariossa.

Juhliin kuuluvat tietysti myös herkut. Ne maistuivat Jaakolle, mutta kyllä taisi parasta herkkua olla Johannan lapsille varaamat viinirypäleet (harmi vaan, että lapsista paikalle pääsi vain Jaakko, sillä Lottakin oli sairaana). "Ypää" olisi pitänyt saada enemmänkin, mutta vatsan toimintaa ajatellen rypäleiden napostelua piti hieman hillitä. Illan huvituksiin kuului vielä kitaran soitto sekä jalkapallon EM-kisojen katselu yhdessä mummun, papan, enojen, Johannan ja äidin kanssa.

Onnea vielä Johannalle!