Tänään oli eilistäkin sateisempaa, joten pakko oli keksiä jotain erilaista tekemistä. Aamupäivän vietimmekin avoimessa päiväkodissa, jossa oli vaihtelun vuoksi todella rauhallista (yleensä emme käy siellä, koska paikka on tupaten täynnä). Sara malttoi istua äidin sylissä laulelemassa laulutuokion ajan, Jaakko paineli heti lelujen kimppuun. Lapset söivät ruuan siellä, joten kotiin tultiin vasta ennen yhtä, suoraan päiväunille.

Päiväunien jälkeen syötiin välipala ja lähdettiin tsekkaamaan paikallisia kirpputoreja lelulöytöjen toivossa. Jotain pientä löytyikin ja niiden peseminen oli sitten päivän kolmas ohjelmanumero.

1658062.jpg

Hus pois liat ja tahrat!

Illan kruunasi vielä leikkihetki naapurin Sinikka-tädillä (äiti auttoi tietokoneasiassa) sekä uusien lelujen käyttöönotto kotona (olivat kuivuneet).

Varsin mukavasti saatiin kulumaan mälsä sadepäivä, tänään ei siis tavoille uskollista ulkoilua järjestetty laisinkaan. Huomenna sitten ulkoillaan senkin edestä ja lähdetään pois omasta puistosta. Ja isiä odotellaan saapuvaksi kalasaaliin kanssa (on kalassa 2pv ja lapsilla on kova usko isin kalaonneen). ;o)