Vaiherikkaan päivän jälkeen teimme pikavisiitin mummin ja ukin luokse, jotta tapaamisten väli ei venyisi liian pitkäksi. Lapset olivat mummin ja ukin näkemisestä tohkeissaan ja kovasti selittivät heille kaikenlaista. Mummi ja ukki eivät olleetkaan vielä kuulleet uusinta jutusteluvaihetta...

Mukavan ja leppoisan illan kruunasi jäätelö ja mansikat, joita vedettiin naamariin kuin viimeistä päivää. Sara herkutteli myös munkilla ja hassusti neidin piti lipoa sokerit huuliltaan koko ajan. Jaakolle munkki ei maistunut, makeat herkut tökkivät edelleen (siis täh, kysyy äiti ;).

Kotiin tultiin monen mutkan kautta: ensin ihmeteltiin Toppilassa kun isi lainasi Jussilta sahan ("Hussi, antaa, isi, hasa"), sitten koukattiin Hukkalaan toista sahaa lainamaan ja moikattiin mummu, pappa ja Leila-tätimummo ja vielä ennen kotiin pääsyä haettiin roskiin menossa ollutta raparperia (meille vaan kaikki ilmaisraparperit, kiitos!). Ja ennen kuin päästiin kotiovelle, tuijotettiin kodin lähistöllä auton vieressä/yli lentäneitä kuumailmapalloja. Ne sitten vasta olivatkin ihmeellinen juttu ja itku tuli (Jaakolle), kun piti tulla kotiin, eikä kuumailmapalloja enää näkynyt.

(Ai niin, ennen raparperireissua lapset saivat autossa yliväsymyshepulin ja päristelivät niin, että tikahtuivat nauruun. Räkä lensi etupenkille saakka...)