Keskiviikkona lähdimme heti aamupalan jälkeen Vekulle kylään. Tarkoituksenamme oli ulkoilla ensin yhdessä noin tunnin verran, jonka jälkeen lapset jäisivät Vekun kotiin hoitoon siksi aikaa, kun me vanhemmat kävisimme Sintin rakenneultrassa.

Suunnitelmat totetuivat ja pääsimme liikkeelle ajoissa. Lapset olivat puistokeikasta tohkeissaan ja mennä touhottivat kaikenlaista puuhastellen. Leikit jatkuivat sisällä Vekun ja Vekun äidin kanssa. Kaikki oli mennyt hienosti ja lapset olivat leikkineet kivasti keskenään. Jossain vaiheessa mopo oli meinannut karata käsistä, mutta Teletapit olivat jeesanneet ja saaneet lapset rauhoittumaan. ;o)

Ehdimme vielä syöttää lapset sekä kahvitella hetkisen ennen kotiin lähtöä. Kiitos vielä hoitajille hyvästä hoidosta ja seurasta! :o)

Kotimatkalla Sara keksi pöljän jutun. Neitihän on aina ollut kova syömään roskia ja mitä vaan, mikä kohdalle sattuu. Myös varpaiden välissä olevan nukan kaiveleminen on yksi lempipuuhista. Ja kas kummaa, mikäli et ole tajunnut, että nämä kaksi asiaa voi yhdistää, niin Sara teki sen sinun puolestasi! ;o)

1618245.jpg

Sukat ja lenkkarit pois jaloista ja ei kun nuolemaan! On muuten tehokas keino saada roskat pois varpaiden väleistä. Pieni kieli lipoi jokaisen varpaan välin erikseen...

1618242.jpg

Kun äiti yrittää selittää, että ei ole kauhean järkevää puuhaa, niin Sara keksii laittaa märän jalan lenkkariin ja niin on taas lisää putsattavaa: lenkkarissa on nimittäin kiitettävä määrä hiekkaa.

1618247.jpg

Ja taas mennään! Velmu ilme naamalla neiti vähät välittää äidin puisevasta mielipiteestä ja jatkoi touhujaan useamman "kierroksen"... ;o)